Parsek te želi na svojim stranicama!

Parsek_ThumbNakon duže pauze i neprežaljenog odlaska dugogodišnjeg nam urednika Borisa Švela, Parsek otresa prašinu s korica i grabi dalje. Došlo je vrijeme za nove priče i tekstove, nove sadržaje, te nove autore podržane dobro nam znanim imenima, već udomaćenima na stranicama dragog vam PARadoksalno SEKularnog glasila Društva za znanstvenu fantastiku SFera.

Tko su ti novi i stari autori koji će puniti stranice Parseka? Tko je taj kreativni um pun ideja i priča koje samo čekaju priliku da zažive crno nabijelom?  Vi, štovani štioče! Tko drugi?

Zašiljite stoga olovke i pera, istresite krušne mrvice iz tipkovnica i nauljite pisaće mašine, Parsek vas želi! Šaljite nam svoje priče i eseje, kritičke osvrte i ideje! Cilj nam je izdati SFeraKonski broj u kojem ćete se nalaziti i vi!

Prva runda prijava se prima do 2. travnja (da je dan ranije, svi bi mislili da je vic), a svoje radove, pitanja i komentare šaljite na mail parsek (at) sfera.hr

Poseban poziv upućujemo onima koji se još kale na polju pisanog žanra.

Cilj nam je obnoviti suradnju s mladim autorima i vratiti fanzinu njegovu funkciju prve odskočne daske prema ozbiljnijim publikacijama. Želimo raditi s vama, pomoći vam povratnim informacijama i eventualnim savjetom, a vi ćete tako pomoći nama da budemo bolji urednici.

Želite li pisati i objavljivati dobre stvari ili poznajete nekog tko želi, javite nam se!

Leave a Reply