Parsek zove mlade autore! (A i stare)

Parsek_ThumbNakon duže pauze ispounjene specijalnim izdanjima posvećenima SFERICAMA, Parsek se tiho pojavio na ovogodišnjem SFeraKonu… Ponovo smo otresli prašinu s korica i idemo dalje!

Što se dogodilo? Dugogodišnjem uredništvu od jednog člana koji je teško lovio vremena za izdavanje Parseka (prokletstvo prevelikog broja preuzetih obaveza) pridružio se novi član, svježe oslobođen obaveza… I objavio novi broj!

Nadamo se da će to dosadašnjoji polovici uredništva biti dovoljna noga u stražnjicu i da će po istom receptu nogirati neke obvaze i posvetiti se Parseku.

A za to nam treba svježi pritok sadržaja, priča, tekstova, eseja, poezije, ilustracija… Da, došlo je vrijeme za vas, štovani štioci! PARadoksalno SEKularno glasilo Društva za znanstvenu fantastiku SFera vas zove!

Zašiljite stoga olovke i pera, istresite krušne mrvice iz tipkovnica i nauljite pisaće mašine, Parsek vas želi! Šaljite nam svoje priče i eseje, kritičke osvrte i ideje! Ljeto je tek počelo i puno je inspiracija. Cilj nam je izdati novi broj u kojem ćete se nalaziti i vi! Crno na bijelom, na papiru ili na ekranu!

Ili, kako je to sročeno u posljednjem, novoizašlom, broju Parseka (141)

PARSEK traži autore! Poželjno mlade, ali primamo i one koji su već jednom nogom u grobu.

Tražimo pisce pune ideja, virtuoze riječi i majstore pera! Tražimo umjetnike koji su spremni dati sebe za Pisanu Riječ, talentirane i svestrane mislioce koji će pisati djela koja će ostati zapisana u vječnosti!

Ali u nedostatku takvih, primamo i vas.

Ako ste sramežljivi, odlično! To znači da imate dovoljnu dozu samokritičnosti da ste spremni učiti i napredovati. Pošaljite nam svoje radove i, u najboljem slučaju, dobit ćete povratnu informaciju, a u najgorem , priča će vam biti objavljena.

Svoje radove, pitanja i komentare šaljite na mail parsek (at) sfera.hr.